Yhtä juhlaa

Serkkujen matkassa -blogi täyttää 15.7. vuoden. Tämä vuosi on ollut meille erittäin antoisa ja olemme kiitollisia sekä yllättyneitä, että lukijat ovat löytäneet blogimme näin hyvin ja kommentteja on aina kiva lukea. Vaikka kirjoitammekin tätä itselle, niin sydäntä lämmittää, jos joku muukin on saanut kirjoituksistamme jotain itselleen.

Kevät ja alkukesä oli meille hieman haasteellista aikaa ja blogin puolella oli hieman rauhallisempaa. Tälle on ollut hyvä syy. Perheissämme on ollut ihania, mutta mullistavia ja aikaa vieviä tapahtumia, jotka ovat olleet blogilta ja matkustamiselta pois. Nyt rippijuhlat ovat enää ihana muisto ja Väläyksen perheen esikoisetkin ovat saavuttaneet virallisesti aikuisuuden. Ihania ja toivottuja muutoksen tuulia kuuluu myös toiselle perheelle. Meidän matkaseurueen uusin jäsen on juuri syntynyt. Toivottavasti tällä pienellä miehellä on yhtä vahva matkageeni kuin meillä muillakin. 🙂

Edelleen intoa matkustamiseen löytyy enemmän kuin on aikaa (ja rahaa). 😀 Ei tämäkään kesä ole kulunut pelkästään sohvalla lojumalla vaan muutamia reissuja on tehty ja niistä pääsette lukemaan kesän ja alku syksyn aikana, kunhan saamme purettua ne tekstin muotoon.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa ja Instagramissa. Löydät meidät nimellä serkkujen matkassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *